Joensuun Pihapetäjä – Minimalistisuudella vahvoja mielikuvia

Uusi verkkopalvelu, Valokuvaus, Yritysilme
-
Joensuun Pihapetäjä
-

Valo, miellyttävä akustiikka, avaruus, terve sisäilma ja turvallisuus ovat avainasioita, kun puhutaan Joensuunhun rakennetusta asunto-osakeyhtiö Pihapetäjästä. Samoin adjektiivein lähdettiin kehittämään myös rakennusprojektiin liittyvän kehityshankkeen visuaalista ilmettä ja verkkosivustoa.

Näin syntyi minimalistinen design, joka taipui viestimään kohteen tulevasta arkkitehtuurista yllättävän hyvin – vaikka visuaalisuutta suunnitellessa ei rakennettavasta kohteesta ollut vielä minkäänlaisia luonnoksia. Lopputulos viestii onnistuneesti tulevan kohteen arkkitehtuurista, äänimaailmasta ja tunnelmasta.

Kasvunvaraa ja skaalautuvuutta tarvittiin myös viestinnällisesti. Verkkopalvelu suunniteltiin niin, että se mahdollisti yhtäaikaisesti monipuolisen visualisoinnin ja rakenteellisen räätälöinnin ja tarjosi myös sisällöntuottajille helpon alustan ajankohtaisen tiedon jakamiseen ja projektipäiväkirjan ylläpitämiseen blogikirjoittamisen muodossa.

JOENSUUN PIHAPETÄJÄ KOHOAA PUUSTA PIDEMMÄLLE

Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö rakennutti Joensuun Penttilään kuusikerroksisen vuokratalon. Talosta tuli Joensuun ensimmäinen yli kaksikerroksinen puukerrostalo. Rakentamiseen liittyvässä kehityshankkeessa etsittiin aktiivisesti uusia ratkaisuja, uusia avauksia ja uutta tietoa puukerrostalorakentamiseen.

Sivustolla seurattiin Pihapetäjän vaiheita suunnittelusta rakentamiseen ja ensimmäisten asukkaiden kokemuksiin saakka.  www.joensuunpihapetaja.fi

Joensuun Pihapetäjä – Minimalistisuudella vahvoja mielikuvia - Virran Varrelta