Kaptas – Asiakkaiden luottamuksen arvoinen

Uusi verkkopalvelu, Yritysilme
-
Kaptas Oy
-

On olemassa laadukasta ja laadukkaampaa – automaatioteknologian piireissä laadukkaampi on yhtä kuin  Kaptas-laatu. Tähän laatutasoon pääseminen vaatii, että asioita katsotaan uudella tavalla. Se vaatii itsensä voittamista, saumatonta yhteistyötä ja hyvää palvelua.

Kaptas-brändi-ilmeen ja verkkopalvelun uudistuksen lähtökohta oli erottuvuus ja laatumielikuva. Lopputuloksena syntyi massasta erottuva värikäs visuaalinen identiteetti, joka jalkautui  kansainväliseksi, skaalautuvaksi verkkopalveluksi, jonka rikas sisältö ja asiakastarinat auttavat Kaptasta kasvamaan ja kehittymään.

Kaptas Oy on automaatioteknologian asiantuntijayritys, joka ratkoo asiakkaidensa tuotannollisia ongelmia liittyen kappaleenkäsittelyyn, laiterakennukseen, suunnitteluun, ohjelmointiin, tuotekehitykseen ja projektinhallintaan. Kaptaksen ratkaisut tehostavat tuotantoa ja parantavat tuottavuutta.

Kaptaksen menestyksekäs toiminta nojaa vahvasti datan ja keinoälyn hyödyntämiseen, joiden avulla sovelletaan uusimpia teknologioita simulaatioissa, ohjelmoinnissa, robotiikassa ja konenäössä osana kokonaispalvelua.

Mitä saimme aikaan?

Alan stereotypioita rikkova brändi-ilme ja viestinnällinen konsepti suunniteltiin yhteistyössä Viestintä Ässän kanssa. Verkkopalvelun teknisestä toteutuksesta vastasi kokenut kumppanimme Grandpix.

Kaptas – Asiakkaiden luottamuksen arvoinen - Virran Varrelta