RokkiTikki – Suunnittelua rock-asenteella

Valokuvaus, Verkkokauppa, Yritysilme
-
RokkiTikki
-

Mitä tekee käsityöläisyyden paloa tunteva erityisopettaja, joka ei pääse arjessaan toteuttamaan intohimoaan? No, keksii itselleen kalliin harrastuksen, eli perustaa verkkokaupan, jossa voi myydä omia tuotteitaan. Näin yrittäjä itse kuvaa omaa toimintaansa – tietenkin rock-asenteella, pilke silmäkulmassa.

Perinteisiä käsityöyrittäjiä katoaa katukuvasta kiihtyvällä vauhdilla. Verkkokaupoista voi kuitenkin löytää uuden sukupolven yrittäjiä, jotka vaalivat vanhoja perinteitä – ainoastaan tavoitettavuus on muuttunut. Verkkokaupat ovat avoinna ympäri vuorokauden ja päivittäinen mainonta on siirtynyt sosiaaliseen mediaan. Parhaimmillaan nämä muutokset mahdollistavat marginaalikohderyhmän tavoittamisen helposti ja kustannustehokkaasti.

RokkiTikki ei ole hylännyt kokonaan perinteisiä myyntimenetelmiä, vaan messut kuuluvat vielä yhtenä osana liiketoimintaa. Verkkokaupan osuus kasvaa kuitenkin koko ajan ja mahdollistaa tuotteiden myynnin myös ympärivuotisesti – kun opettajuus ajaa ompelukoneen ohi.

RokkiTikki on aitoa nahkaa, kestävyyttä, näyttäviä yksityiskohtia ja käytännöllisyyttä maustettuna –rock asenteella

Kierrätysnahkasta valmistetut laukut ovat RokkiTikin myydyin tuote, mutta niiden rinnalla yrittäjä valmistaa nahkasta myös koruja ja raku-keraamisia sisustustuotteita. Kaikkia tuotteita yhdistää se, että ne ovat uniikkeja – kahta täysin samanlaista ei ole. Myös personointi on mahdollista, laukun voi valmistuttaa nuoruutensa lempirotsista ja sisustustuotteeseen ikuistaa hevosensa jouhet.

RokkiTikki - Suunnittelua rock-asenteella - Virran Varrelta