Joensuun Kaupunginteatteri – Luottamus ja saumaton yhteistyö

Uusi verkkopalvelu, Yritysilme
-

Joensuun kaupunginteatterin värikylläinen historia ulottuu aina vuoteen 1912 saakka. Itse Jouko Turkka on toiminut teatterinjohtajana vuosina 1968-1972. Myös Virran Varrelta Designin tekijöiden ja Joensuun kaupunginteatterin markkinointitiimin yhteinen taival on pitkä – näyttämön takaista yhteistyötä on jatkunut jo liki 10 vuotta.

VAADITAAN LUOTTAMUSTA JA REAGOINTINOPEUTTA

Arki Joensuun kaupunginteatterin kanssa on arkea parhaimmillaan – vivahteikasta vuoristorataa. Ohjelmistopäätösten ja esityskalenterin tahtiin hengittävä markkinointiviestintä vaatii usein erityistä reagointinopeutta ja aikataulujen joustavuutta. Näissä tilanteissa pitkä yhteinen historia auttaa ja saumaton yhteispeli vie varmuudella eteenpäin.

OHJELMISTO­PÄÄTÖSTEN TAHTIIN HENGITTÄVÄ MARKKINOINTI­VIESTINTÄ

UUDISTETTU VISUAALINEN IDENTITEETTI TAIPUU MONEEN

Uudistimme Joensuun kaupunginteatterin visuaalisen identiteetin sekä markkinointi-ilmeen vuonna 2014. Täysin uudistettu ilme kuvastaa tiivistä ja keskittynyttä vuorovaikutusta näyttämön ja katsomon välillä. Samaan tapaan kuin näyttelijä, eihän hänkään esiinny seinälle, vaan peilaa itseään yleisöstä. Uudistettu visuaalisuus on itsessään vahva ja erottuva, mutta samalla se on hyvin monipuolisesti sovellettavissa tilanteissa, joissa halutaan enemmän huomioarvoa itse esityksen visuaalisuuteen. Ilmeen ohjeistus on yksinkertainen, inspiroiva ja sovellettavissa helposti erilaisiin viestintätarpeisiin.

VUOSIEN VARRELLA TEHTYÄ:

  • Yhteiskausiesitteet 2 krt / vuodessa

  • Kausijuliste sekä muu kauden mainonta katukuvassa ja lehdissä

  • Esitysten käsiohjelmat

  • Joensuun kaupunginteatterin 100-vuotisjuhlajulkaisu

  • Uudistettu visuaalinen ilme 2014

  • Uudistettu verkkopalvelu 2014

SÄHKÖISISSÄ PALVELUISSA ON KASVUNVARAA

Käy kurkkaamassa Joensuun kaupunginteatterin kulisseihin ja tutustu monipuoliseen esitystarjontaan:
» teatteri.jns.fi

Joensuun Kaupunginteatteri – Luottamus ja saumaton yhteistyö - Virran Varrelta