Sähkö-Saarelainen – Palvelu edellä

Uusi verkkopalvelu, Valokuvaus
-
Sähkö-Saarelainen Oy
-

Virran Varrelta uudisti Sähkö-Saarelainen -verkkopalvelun – paino nimenomaan sanalla palvelu. Sähkö-Saarelainen on 80-vuotisen taipaleensa aikana tullut tunnetuksi hyvästä palvelustaan. Oli itsestäänselvyys, että tämä näkyisi myös verkkosivuilla helppokäyttöisyytenä ja avoimuutena.

Sähkö-Saarelainen on yli 50 henkilöä työllistävä sähköurakoinnin ammattilainen, joka osallistuu myös kiinteistöliiketoiminnallaan aktiivisesti Joensuun liike-elämän kehittämiseen. Verkkopalvelussaan Sähkö-Saarelainen tulee jatkossa aktiivisesti ja monikanavaisesti jakamaan asiakkailleen tietoa rakenteilla olevista työmaista – arkipäivän palveluista tiedottamista unohtamatta.

Uudistuneen ja palveluhenkisen sivuston sisällöntuotannosta vastasi Viestintä Ässä Oy, joka oli yhteistyökumppanimme verkkopalvelun suunnittelussa alusta loppuun. Teknisestä toteutuksesta vastasi pieni ja ketterä, paikallinen kumppanimme Purkkaviritys. Verkkouudistuksen lisäksi toteutimme Sähkö-Saarelaiselle myös mainos- ja henkilökuvauksia verkkosivujen ja markkinoinnin tarpeisiin.

“Kokonaisuutta lähdettiin kehittämään ennen muuta palvelun näkökulmasta. Sivustolle tuleva ohjautuu luontevasti tarvitsemansa tiedon äärelle. Konkreettisten tuotteiden ja palveluiden lisäksi halusimme tuoda esille myös Sähkö-Saarelaisen ammattilaisten osaamista ja palveluasennetta.”

Antti Saarelainen,
Sähkö-Saarelainen Oy

www.sahkosaarelainen.fi

Sähkö-Saarelainen - Palvelu edellä - Virran Varrelta