Lietsussa, kuin kotonasi!

Uusi verkkopalvelu, Yritysilme
-
Huoneistohotelli Lietsu
-

Huoneistohotelli Lietsu kumpuaa syvältä sydämestä. Yrityksen idean siemen on kylvetty vuosia sitten, sitä on kasvatettu ja vaalittu, kunnes palasien oli aika loksahtaa paikoilleen vuoden 2018 lopulla. Siitä alkoi huoneistohotellin ja sille tulevan brändin rakentaminen.

“Tupani matkaajille avasin, piiroot voissa voitelin ja parasta pöytään valmistin, saunan lämmetessä. Iloni jaan, tupani jaan, väsyneille matkalaisille ja kylän väelle kupsakat leivät pyöräytän ja pöydän katan. Jätä sie huoles tuohon ovelle, kahotaan, ovatko siellä aamusella!”

Huoneistohotelli Lietsu tarjoaa yksilöllisesti suunniteltuja hotellitasoisia huoneistoja aivan Joensuun ydinkeskustassa. Jokaisella huoneella on oma paikallisuudesta kumpuavan tarinansa, joka heijastuu huoneen sisustukseen pienistä yksityiskohdista koko huoneen tunnelmaan. Leitsun tuvassa voit nauttia karjalaisen aamiaisen pirtin pöydän ääressä rupatellen – tai omassa rauhassasi.

“Oma rauha,
tahi puheen pulupatus,
mitenkä vaan.
Kotonas tunnet olevasi,
omana ihtenäs asuvasi.”

Meillä oli kunnia osallistua Lietsun brändin rakentamiseen jo alkumetreillä. Lietsun brändi syntyi tiiviillä yhteistyöllä. Viestinnästä vastasi Anu RuusilaCordial Communications, sisustussuunnittelusta Marja NevalainenMarjamailla Design, valokuvauksesta Johanna KokkolaSalama Visual ja verkkopalvelun teknisestä toteutuksesta Jesse KivivuoriDigiveljet.

Lietsussa, kuin kotonasi! - Virran Varrelta