TREE – Koti massiivipuusta

Uusi verkkopalvelu, Yritysilme
-
Tree-talo Oy
-

Suunnittelijan on helppo seisoa suunnittelemansa brändin takana, kun arvomaailmat kohtaavat. Vielä kun koet kuuluvasi kyseisen palvelun kohderyhmään, niin suunnitteluun tulee suhtauduttua todella intohimolla. Tree-talo Oy:n brändi-ilmeen suunnittelu eteni näin ollen kuin omaa tehden, välillä asettuen suunnitteljan ja välillä asiakkaan rooliin.

TREE tarjoaa yksityisille rakennuttajille avaimet käteen -palvelun CLT-rakennusten runkovaiheen toteutukseen, tarjoten yksilöllisiä ja laadukkaita massiivipuukoteja. Jossa CLT-massiivipuu tuodaan varteenotettavaksi kodin materiaaliksi.

KESTÄVÄÄ ASUMISTA – ajatonta muotoilua

 

TREEn ilmeeseen on kiteytetty palvelun asiakaslähtöisyys ja tuotteen kestävä elinkaari. Logossa yhdistyy massiivipuun jämäkkyys, materiaalin rakenne ja palvelun selkeys. Typografisissa valinnoissa painottuvat laatu ja ajattomuus, jotka ovat Tree:n kulmakivet.

Voimakkaat kontrastit yhdistettynä lämpimään männyn kuoren värimaailmaan viestivät siitä, kuinka asuminen linkittyy osaksi luontoa, luoden kuitenkin asukkaansa näköisen kodin. Näin syntyy koti, joka edustaa asukkaansa arvoja ja jossa on hyvä elää, kasvaa, kokea ja vanheta.

Mitä tehtiin:

Brändi-ilme
Mainoskuvat
Verkkopalvelu
Digimarkkinointi

TREE - Koti massiivipuusta - Virran Varrelta